Euphonia-A laat van zich horen!

Zoals u weet organiseert de Stichting bijzondere concerten De Stellingwerven al jarenlang het Oranjeconcert. De plannen lagen klaar voor de editie van 2021, maar hoe dichter we bij de maand april in de buurt kwamen hoe groter de vraagtekens werden of dit jaar het Oranjeconcert plaats kon vinden. De laatste repetitie in volledige formatie dateert uit de zomer van 2020, uiteraard geen goed uitgangspunt voor een Oranjeconcert, waar normaal gesproken een voorbereiding van een aantal maanden aan vooraf gaat. Maar wat kan er dan wel?

Het is een bijzonder gegeven dat wij als 2e divisie brassband samen met de stichting elk jaar een concert van deze omvang mogen realiseren. Dat is iets waar we als leden en bestuur onze sponsoren en bezoekers van het Oranjeconcert ontzettend dankbaar voor zijn. Door de jaren heen hebben we heel wat beeld- en geluidsmateriaal verzameld. Zo is het idee vanuit de stichting ontstaan om een film samen te stellen met een aantal hoogtepunten van het Oranjeconcert. Recente maar ook zeker historische beelden die we graag met u als trouwe bezoeker van het Oranjeconcert zouden willen delen.

Het doel van dit initiatief is om u een hart onder de riem te steken in deze toch wel eenzame tijd voor jong en oud. Een muzikale avond met een positieve boodschap. Heerlijk toch!

Hoe u het digitale Oranjeconcert kunt bekijken?
Op dinsdagavond 27 april komt om 20.00 uur een link op deze website (www.euphoniawolvega.nl) te staan. Via deze YouTube-link kunt u de film bekijken, helemaal gratis!
U gaat toch ook kijken?

Heel graag tot 27 april, online om 20.00 uur!