Oranjeconcert 2022

The Billy Joël Experience.

We hebben er met z´n allen lang op moeten wachten, maar woensdagavond 27 april is het zover, dan vindt het Oranjeconcert van Stichting Bijzondere Concerten de Stellingwerven plaats. Na de digitale versie van afgelopen jaar is de stichting samen met Christelijke Brassband Euphonia Wolvega druk met alle voorbereidingen om er een prachtige avond van te maken. 

Zoals u van ons gewend bent verwelkomen wij ieder jaar een gastartiest. Voor de editie van 2020 had de stichting samen met Euphonia “The Billy Joël Experience” vast weten te leggen, maar na twee jaar wachten mogen we de band eindelijk verwelkomen in ´De Steense´. De band is een tribute aan Billy Joël, één van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis, die meer dan 30 hits op zijn naam heeft staan. Iedereen kent zijn liedjes, onder andere “The Pianoman”, “My Life” en “Goodnight Saigon”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. 

Recent heeft de band meegedaan aan het SBS 6 programma ´The Tribute, battle of the bands´. In totaal streden er elf bands om een optreden in de Ziggo Dome. The Billy Joël Experience eindigde op de tweede plaats, waardoor ze naast de winnaar ‘Queen Must Go On’ als co-headliner gaan optreden in een uitverkochte Ziggo Dome op 7 mei aanstaande. Het Oranjeconcert wordt dus een mooie generale repetitie voor hun grootste concert ooit!

Het Oranjeconcert vindt plaats in sporthal “De Olde Steense” dat voor deze avond wordt omgebouwd tot een concertzaal.

Het concert begint om 20.00 uur. 
De kaartverkoop voor het Oranjeconcert start in de eerste week van april bij The Readshop Zwikstra, Primera, via de leden van Euphonia.
Via deze website is het al mogelijk om kaarten te reserveren.

Heel graag tot 27 april! 

Foto door William Rutten.